I am the master of my mind and the captain of my soul.

(Nelson Mandela)

  • Individueel Psychologische en Psycho-Spirituele Begeleiding
  • Relatiebemiddeling en Conflictoplossingen
  • Mindfulness - Lichaamsbewustwording
  • Workshop
  • Experience-Lecture

Zoek de datum

<<  Augustus 2019  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Geplande Workshops en/of Benefiet Concerten

Geen actuele evenementen.

Volg ons op

Contact via Linkedin
Waterval groot
Bos in herfsttooi
Japanse boogbrug
Gezicht in bomen
Boom overpeinzing
Japanse tuin
Waterval
Japanse brug
Een boom

Hier een aantal ervaringen van mensen die ik heb kunnen helpen.

Onrust. Almaar terugkerende en steeds erger wordende onrust. Een onrust ook waar ik geen vat op kon krijgen. Waar komt het vandaan? Hoe ga ik ermee om? Wat moet ik ermee? Allemaal vragen waar ik in vastliep, waardoor het me duidelijk werd dat ik hulp moest zoeken. En die hulp vond ik in Gerry.

Door de gesprekken met Gerry werd ik gedwongen goed naar mezelf te kijken. Om echt stil te staan bij wat ik voelde. Dus niet snel weer over te gaan tot de orde van de dag, maar echt in jezelf kruipen en voelen. Voelen welke emoties je ervaart en die emoties ook toelaten, over je heen laten komen en het niet wegstoppen.

Door het aanreiken van andere invalshoeken en het stellen van slimme vragen kwam ik tot nieuwe inzichten. Daarnaast is de wijsheid je ademhaling is je beste vriendje voor mij ook gaan werken. Door bewust adem te halen en pauze te nemen, kom ik weer beter tot mezelf.

Tegelijkertijd moest ik in het begin van mijn proces een zin formuleren. Een zin die uitdrukte waar ik naar toe wilde, wat ik uit de gesprekken wilde halen. Achteraf gezien vind ik het echt frappant hoe waar mijn zin is geworden. Die n zin, geformuleerd aan het begin, vat uiteindelijk voor mij het hele proces samen wat ik heb doorgemaakt. En dat vind ik misschien wel het meest verwonderlijke. Dat je onbewust exact weet te formuleren waar de schoen wringt en welke weg je moet bewandelen wil die schoen weer lekker gaan zitten. Dankzij de gesprekken met Gerry is het onbewuste uiteindelijk ook bewust geworden.

Gerry bedankt!

Monique V. te Den Haag