Wie in het reine komt met zichzelf, zal tevreden zijn in elke situatie en zal zich lichamelijk en geestelijk vitaal voelen.

  • Individueel Psychologische en Psycho-Spirituele Begeleiding
  • Relatiebemiddeling en Conflictoplossingen
  • Mindfulness - Lichaamsbewustwording
  • Workshop
  • Experience-Lecture

Zoek de datum

<<  Augustus 2019  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Geplande Workshops en/of Benefiet Concerten

Geen actuele evenementen.

Volg ons op

Contact via Linkedin
Waterval groot
Bos in herfsttooi
Japanse boogbrug
Gezicht in bomen
Boom overpeinzing
Japanse tuin
Waterval
Japanse brug
Een boom

IPB

Individueel Psychologische en Psycho-Spirituele Begeleiding

Voor wie

IPB is er voor een ieder die een aanleiding heeft de volgende stap te zetten op haar of zijn pad naar Persoonlijke Ontwikkeling dan wel een Duurzame Verandering wenst van belemmerende emoties en zelfsaboterende gedachtes. IPB is er voor:

particulieren en

bedrijven - een samenwerking met de bedrijfsarts wordt geprefereerd.


Aanleidingen

Voorbeelden van vragen of problemen uit mijn praktijk zijn:

* regelmatig terugkerende functioneringsproblemen, in het dagelijks leven en in de† werksituatie, begeleiding bij reÔntegratietrajecten

* conflicten in de werksituatie

* gevoelens van depressie en angsten

* gevoelens van stress en overspannenheid

* het omgaan met verlies en rouwverwerking

* diverse psychosomatische klachten, eetproblematiek

* hooggevoeligheid

* het gevoel je leven anders te willen vormgeven en niet meer vast te lopen

* de begeleiding bij zingevingsvragen en spiritualiteit.


Hoe

Het coachingstraject is overzichtelijk: in gemiddeld 7 gesprekken dringen we samen door tot de kern. Inzicht in de vaak onbewuste aanjager van patronen samen met toepassing van elementen uit de Boeddhistische Psychologie en gerichte oefeningen uit de Energie Psychologie maken een efficiŽnt coachingstraject mogelijk.

Als personal development coach kan ik binnen ťťn gesprek aangeven welke richting we samen kiezen op weg naar heling. Aan het eind van elk gesprek bepalen we over hoeveel weken de volgende afspraak gewenst is.

De tot op heden onverslaanbare combinatie van een liefdevolle inzichtgevende en boeddhistische aanpak, samen met het dagelijks oefenen met opdrachten plus energieoefeningen maken het mogelijk uiteenlopende functioneringsproblemen, belemmerende angsten en zelfsaboterende overtuigingen op een blijvende manier op te lossen. Zo mogelijk wordt Energie Psychologie ingezet voor een snelle doorbraak.

Transformatie

Een aspect van transformatie is dat de gerealiseerde veranderingen blijvend van aard zijn. Je hebt een deel van je essentie ontsloten en tot bewustzijn gebracht. Je hebt met andere woorden een aspect van je ego tot oplossing gebracht. Op deze verandering is het woord duurzaam van toepassing.
Door middel van de Master over Mind Individueel Psychologische & Psycho-Spirituele Begeleiding is het mogelijk tot duurzame oplossingen van ervaren belemmeringen te geraken.
Hier zijn ook andere manieren voor. Het is voor de brug van het ego naar de essentie dat Master over Mind manieren wil aanreiken. Altijd weer stel ik de vraag: hoe doe ik dit? Het procesmatig beschrijven van de stapjes op onze spirituele reis is van belang.
Dit gebeurt ondermeer in de Master over Mind Experience-Lecture.

Prijs

Het uurtarief bedraagt Ä 70,= voor particulieren, waarbij geen BTW behoeft te worden berekend. Het uurtarief voor bedrijven en instellingen wordt in overleg bepaald.

Contact

Neem nu contact met me op voor een gratis verkennend gesprek van 10 minuten op T 0031 703070299 of mail me naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.